Međunarodna konferencija TOURISM 365

2.08.2022

SLO CRO Poslovni klub  suorganizator i potpornik je 6. konferencije TOURISM365, koja će se održat  20. rujna 2022.g. u Termama Tuhelj, uživo i on-line.

Središnja tema konferencije  je inovativnost i otpornost,  zajedništvo i zajedničke vrijednosti, održivost te cjelogodišnji turizam. Cilj konferencije je ukazati na važnost snažnog razvoja turizma te raspravljati o današnjim izazovima i mogućnostima sektora te potencijalima suradnje između zemalja/turističkih destinacija u srednjoj Europi i Mediteranu.

Međunarodna konferencija TOURISM 365 o razvoju, trendovima i budućnosti turizma postala je jedno od najznačajnijih godišnjih okupljanja turističkih profesionalaca u Hrvatskoj, a ove godine organiziramo je po šesti puta. Konferencija okuplja turističke lidere iz Hrvatske i EU, povezuje politiku, velike tvrtke i male turističke poduzetnike te raspravlja o strategijama, pozitivnim iskustvima i primjerima najbolje prakse. Konferencija sadrži Ministarski forum s nekoliko EU ministara turizma te stručna predavanja i rasprave eminentnih turističkih stručnjaka.

Konferencija okuplja eminentne stručnjake domaćeg i europskog turizma, izaziva značajnu pozornost javnosti i medija te privlači veliki broj sudionika iz turističkog sektora. Odabir tema i predavača te odlična organizacija konferencije svake godine rezultiraju brojnim pohvalama i najavama ponovnog sudjelovanja. Budući da je prošlogodišnja konferencija privukla više od 1000 sudionika iz 15-ak zemalja, od ove će se godine u potpunosti održavati na engleskom jeziku, kako bismo naše rasprave, poruke i uspješnu praksu približili široj publici. 

Web stranica - www.turizam365.com

Cookie policy

SLO CRO Poslovni klub koristi kolačiće (eng. Cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice, slažete se sa korištenjem kolačića.

Prihvaćam sve