Poslovni doručak - predstavljanje tehnologije 3D printa

19.09.2022

U organizaciji sa tvrtkom CGS plus d. o. o. iz Ljubljane,  organiziramo poslovni doručak na temu tehnologije 3D prita u ponedjeljak 26. 9. 2022. u hotelu International u Zagrebu. 

Razvojem digitalne tehnologije 3D printanje doživjelo je svoj procvat, no ono nije novitet.   3D printanje je tehnologija nastala 80-ih godina prošlog stoljeća. 

Razvoj nije tekao brzo, sve do zadnjih 20 godina, kada su tehnološke mogućnosti omogućile praćenje zamisli 3D printanja. 3D printanje je aditivna tehnologija izrade trodimenzionalnih predmeta. 

Proizvodnja proizvoda sa 3D print tehnologijom je označena kao fleksibilna okretna jer promptno reagira na zahtjeve kupaca.  Transportni troškovi gotovih proizvoda svode se na minimum, a na području logistike i transporta proizvoda treba naglasiti da proizvodi putuju u digitalnom obliku mrežom dok se mogu proizvoditi lokalno. Nadalje, 3D print omogućuje izradu po narudžbi i na taj način omougćuje da proizvod može biti blizu potrošača.

Ulazak na promociju samo za prijavljene na poslovniklub@slo-co-klub.hr 

Cookie policy

SLO CRO Poslovni klub koristi kolačiće (eng. Cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice, slažete se sa korištenjem kolačića.

Prihvaćam sve