Networking s članovima inozemnih gospodarskih organizacija u Hrvatskoj

4.03.2023

U utorak, 21. 2. 2023., se u hotelu Hilton Garden Inn u Zagrebu, održala skupština članova SLO CRO Poslovnog kluba a nakon toga predavanje na temu: Procjena rizika, financijski faktoring i digitalni prijevodi. Cilj ovog susreta bio je upoznavanje i networking sa članovima Hrvatsko-Izraelskog poslovnog kluba, Bugarsko - Hrvatskog poslovnog kluba i Talijansko Hrvatske gospodarske komore. 

Inicijator susreta s inozemnim gospodarskim organizacijama bio je SLO CRO poslovni klub i prvi  je susret ovakvog formata sa više različitim inozemnim gospodarskim organizacijama u Hrvatskoj.  Susret je realiziran u suorganizaciji sa Talijansko Hrvatskom gospodarskom komorom, a odaziv članova organizacija  bio je više nego odličan.  Želja je, da se ovakav susret organizira  svake godine. 

Nakon zanimljivog predaanja o faktoringu i  digitalnim prijevodima,  nastavljalo se s networkingom prisutnih članova  uz buffet ručak -   te upoznavanjem s kolegama i potencijalnim partnerima iz  Bugarskog poslovnog kluba, Hrvatsko Izraelskog poslovnog kluba i članovima Talijansko hrvatske gospodarske komore. 

Fotogalerija  u naslovnoj fotografiji članka: 

Foto: Samir C. Kovačić

Cookie policy

SLO CRO Poslovni klub koristi kolačiće (eng. Cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice, slažete se sa korištenjem kolačića.

Prihvaćam sve