Colliers najbolji poslodavac u Hrvatskoj

1.09.2021

Iskrene čestitke članu SLO CRO Poslovnog kluba Colliers Hrvatska koji je prepoznat za najboljeg poslodavca u Hrvatskoj u 2021. godini!

Colliers je od svog samog osnutka 2004. godine u Zagrebu, vodeća tvrtka na tržištima nekretnina u Hrvatskoj, Sloveniji i Bosni i Hercegovini pružajući usluge u različitim segmentima: retail, uredskom, industrijskom i logističkom te investicijskom tržištu, mixed-use projektima, kao i hotelima, resortima i luksuznim rezidencijama lokalnim, regionalnim i međunarodnim investitorima, vlasnicima i korisnicima nekretnina.

Best Places to Work je međunarodni certifikacijski program u sektoru upravljanja ljudskim potencijalima koji poslodavcima na globalnoj razini pruža mogućnost da saznaju više o angažmanu i zadovoljstvu svojih zaposlenika te odaju počast onima koji pružaju izvanredno radno iskustvo s najvišim standardima u pogledu uvjeta rada.

"U Colliersu se osjećam cijenjeno i prepoznato. Znam da sam dio šire slike i znam da osobno pridajem izravan doprinos Colliersovom ugledu, rezultatima i budućnosti. Kao i moje druge kolege, ja sam bitan, i moje mišljenje je važno. Jasno razumijem očekivanja koja trebam ispuniti kako bih napredovao, dobio promaknuće ili povećanje plaće i bonusa. Volim dolaziti na posao - moj tim je moja druga obitelj", navodi jedna od povratnih informacija koje je Colliers zaprimio u anonimnoj anketi koju je svaki zaposlenik ispunio. Istraživanje se sastojalo od 36 otvorenih i zatvorenih pitanja, dok se upitnik za procjenu ljudskih resursa sastojao od 160 otvorenih i zatvorenih pitanja podijeljenih u sedam cjelina Uprava, HR praksa, Plaća, Beneficije, Timski rad i odnosi, Angažman zaposlenika, Radno mjesto i Operativni procesi te Društveno odgovorno poslovanje.

93% zaposlenika Colliersa smatra da ih uprava tretira kao jednu od najvećih vrijednosti organizacije, što je za 7% bolje od svih sličnih hrvatskih organizacija sudionika u evaluacijskom programu. Na tom tragu, 92% zaposlenika osjeća se nadahnuto suradnjom i timskim radom u Colliersu te im to daje vjetar u leđa kako bi svakodnevno dali najbolje od sebe.

"Tim, timski rad i naša sinergija uvijek su bili naša ključna vrijednost i karakteristična kvaliteta. Colliers je ambasador zdrave ravnoteže poslovnog i privatnog života, a upravo zbog našeg stajališta o uspjehu privlačimo vrhunske talente razvijajući ih u industrijske lidere, osnažujući ih da misle i djeluju drugačije. Primijetili smo kako se naši međuljudski odnosi odražavaju i na naše klijente - prilikom razgovora o radu s nama stalno spominju našu ugodnu radnu atmosferu, profesionalnost i integritet. Smatramo da je ključno da naši ljudi budu zadovoljni uvjetima rada i okruženjem koje mi u vodećoj ulozi pružamo, stoga ćemo i dalje težiti stvaranju i razvijanju našeg ključnog faktora uspjeha – naših ljudi.", kaže Vedrana Likan, direktorica Colliers Hrvatska, Slovenija & BiH.

best

Cookie policy

SLO CRO Poslovni klub koristi kolačiće (eng. Cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice, slažete se sa korištenjem kolačića.

Prihvaćam sve