Konferencija o održivosti, modernizaciji i konkurentnosti na području recikliranja

6.06.2024

 Kako i ako idu zajedno konkurentnost, održivost i modernizacija poduzetništva, doznali smo na međunarodnoj konferenciji, koja se održala 28. 5. u Termama Tuhelj.

Cilj konferencije bio je prenijeti međunarodna iskustva i praktična rješenja u području održivosti prelazeći s akademskih rasprava na konkretna rješenja.

Glavni govornici bila su dva ugledna poslovna vizionara s dugogodišnjem iskustvom: Julio Jr Compagnon, izvršni direktor poduzeća Comberplast iz Čilea, te Giulio Bonazzi, izvršni direktor Aquafil Group iz Italije. Njihove uvodne prezentacije postavile su temelje za dinamičnu raspravu koja je slijedila na panelu i gdje smo doznali različita iskustva i usporedbe između različitih industrija i regija. Gostima iz Čilea i Italije pridružili su se Igor Skaza iz Slovenije i Marko Majcenovic iz Hrvatske. Razmjena znanja i perspektiva pružila je sudionicima vrijedne uvide u globalne najbolje prakse.

Među uglednim gostima mogli smo vidjeti i diplomate država gostujućih govornika, veleposlanika Čilea Rodriga Donosa, veleposlanika R Slovenije Gašpera Dovžana i veleposlanika Italije Paola Trichila. Pozdravni govor gostima konferencije su uputili  Saša Muminović predjenik SLO CRO poslovnog kluba, župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar i predsjednik HGK Krapina i direktor Regeneracija non-wovens d.o.o. Anđelko Švaljek. Među gostima je bio i Tomislav Radoš potpredsjednik Hrvatske gospodarske komore, te brojni ugledni gospodarstvenici, članovi SLO CRO Poslovnog kluba iz Slovenije i Hrvatske.

Cookie policy

SLO CRO Poslovni klub koristi kolačiće (eng. Cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice, slažete se sa korištenjem kolačića.

Prihvaćam sve