Novosti

 • Business Meets Politics – Energetika danes i sutra

  SLO CRO poslovni klub u sudjelovanju s Veleposlanstvom Republike Slovenije u Zagrebu, u utorak, 29. studenog 2022.,  organizira  međunarodni gospodarski susret pod nazivom Business Meets Politics – Energetika danas i sutra,  na kojem će biti  glavni gosti predsjednik   Republike Slovenije Borut Pahor i predsjednik Republike Hrvatske Zoran MilanovićPredsjednici su inicijatori i pokrovitelji stručnog panela na kojem će sudjelovati  predstavnici vodećih poduzeća iz obje zemlje: Gen Energija, HEP (tbc),  Petrol, Indeloop, Siemens Energy i Orbico. Gost panela je ministar za gospodarski razvoj i tehnologiju Republike Slovenije, g. Matjaž Han  i ministar gospodarstva i održivog razvoja Republike Hrvatske g. Davor Filipović (tbc).

   

  Ulazak je moguć  samo za osobe  prijavljene na susret

   

   fotograf:
 • Trebate bespovratna sredstva za investiciju?

  Novosti članova

  22.11.2022

  Na raspolaganju su bespovratna i povratna sredstva za investicijske projekte poduzetnika kojima se podržava digitalna i zelena tranzicija. Koji su uvjeti natječaja pogledajte u nastavku!

   fotograf:
 • Zakon o poticanju ulaganja – prilika za velike investicijske projekte

  Novosti članova

  4.11.2022

  Poduzetnici u Hrvatskoj mogu, uz natječaje za bespovratna sredstva EU, ostvariti potpore za investicijske projekte putem Zakona o poticanju ulaganja. O ovoj mogućnosti izvora financiranja investicijskih projekata vrlo je malo poduzetnika upoznato, osobito obrtnici i trgovačka društva u kategoriji mikro i malih poduzetnika. U cilju približavanja ove teme poduzetnicima kako bi iskoristili mogućnost investiranja svojih projekata putem ovoga mehanizma, u nastavku teksta dajemo detaljnije objašnjenje, kao i neke razlike između natječaja EU i potpora za investicijske projekte.

   fotograf:
 • Do 50.000.000,00 kn bespovratnih sredstava za investicijske projekte u turizmu

  Novosti članova

  20.10.2022

  Cilj poziva je poticanje ulaganja više dodane vrijednosti poduzetnika koja će doprinijeti razvoju održivog turizma uz pomoć zelene i digitalne tranzicije te poticanje oporavka i otpornosti poduzetnika u cijelom lancu vrijednosti turizma. Ukupna alokacija iznosi 165 milijuna eura.

  ROK: 3.2.2023.

   fotograf:

Cookie policy

SLO CRO Poslovni klub koristi kolačiće (eng. Cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice, slažete se sa korištenjem kolačića.

Prihvaćam sve