Novosti

 • Investicijski forum u Krapini

  Investicijski forum Krapinsko-zagorske županije održan je 27. ožujka 2024. godine u Poslovno-tehnološkom inkubatoru Krapinsko-zagorske županije u Krapinii na kojem je sudjelovao i predsjdenik SLO CRO Poslovnog kluba dr. Saša Muminović.

  "Ovo je županija u kojoj su prisutne strane investicije, županija koja je u među izvoznim šampionima, no svakako da su i pred ovom županijom izazovi koje ne treba zanemariti u kojima će u posebnom fokusu biti dodana vrijednost i produktivnost“, poručio je predsjednik SLO CRO Poslovnog kluba Saša Muminović. Okupljene su pozdravili i predsjednik i glavni tajnik Udruženja stranih ulagača u Hrvatskoj Burak Baykan iTomislav Šlat, predsjednik Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Krapina Anđelko Švaljek, te direktorica Poduzetničkog centra Krapinsko-zagorske županije Helena Matuša.

   fotograf:
 • KONFERENCIJA: Izazovi implementacije umjetne inteligencije u poduzeća

  Aktualno u klubu

  28.03.2024

  Kroz keynote predavanja i panel raspravu doznat ćete iskustva stručnjaka, koji su  već implementirali AI u poslovoanje,  te dobiti uvid u u korištenju ove tehnologije.

   Ova konferencija pružit će vam dragocjene informacije i uvide kako biste osigurali uspješnu integraciju umjetne inteligencije u vaše poslovanje.

   fotograf:
 • Održao se Hrvatsko - slovenski poslovni forum o kružnom gospodarstvu

  Aktualno u klubu

  20.03.2024

  Na gospodarskom forumu o kružnom gospodarstvu, održan 19. 3. 2024., u Hrvatskoj gospodarski komori,   sudjelovalo  je 50 slovenskih i hrvatskih tvrtki. Prvi gospodarski susret ovakve vrste organizirale su Hrvatska gospodarska komora (HGK), Štajerska gospodarska komora (ŠGZ), SLO CRO  Poslovni klub i Veleposlanstvo Republike Slovenije u Zagrebu.

   fotograf:
 • Konferencija Žene i budućnost

  Novosti članova

  11.03.2024

  U četvrtka,  7. 3. 2024.,  održana je inspirativna konferencija "Žene i budućnost", posvećena osnaživanju žena.
  SLO CRO Poslovni klub sudjelovao je kao partner konferencije dok je inicijatorica konferencije bila direktorica tvrtke Valores  Irena Linasi. Linasi je u svom uvodnom govoru naglasila, kako  je bitan faktor  osnaživanju žena u društvu  financijska  pismenost, zbog koje je i sama postigla visoke ciljeve u vlastitom životu. 

   fotograf:

Cookie policy

SLO CRO Poslovni klub koristi kolačiće (eng. Cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice, slažete se sa korištenjem kolačića.

Prihvaćam sve