Novosti

 • Sve što trebate znati o novom krugu porezne reforme za 2024

  Hrvatska vlada je predstavila prijedlog novog kruga porezne reforme.  Jedan od ciljeva ove reforme je povećanje nižih neto plaća radnika no planirane su i druge novosti koje donosimo u nastavku.

   fotograf:
 • Konferencija 'CO2 do 55 – zeleni plan za Hrvatsku

  SLO CRO Vijesti

  7.06.2023

  Republika Slovenija je u svojim planovima i realizacijama energetske obnove i obnovljivih izvora energije prilično odmakla u odnosu na Hrvatsku,  pa u konferenciji  s  Veleposlanstvom R Slovenije u Hrvatskoj sudjeluje kao zemlja partner.  Ako se do 2050. godine želi postići klimatski neutralan kontinent, što je primarni cilj Europske komisije i Europskog parlamenta, svake godine se u Europi mora uložiti oko 500 milijardi eura u energetsku obnovu i implementaciju obnovljivih izvora energije. Iako ostvarenje tog plana na razini EU ide polako i ne po željenoj dinamici, činjenica jest da je taj 'kotač' pokrenut i neće se zaustaviti.

   fotograf:
 • 5. Konferencija o internacionalizaciji slovenskog gospodarstva: Greenovated in Slovenija

  Aktualno u klubu

  6.06.2023

  S obzirom na izniman značaj integracije slovenskog gospodarstva u međunarodne tokove, Ministarstvo za gospodarstvo  turizam i sport R Slovenije i Ministarstvo za vanjske i europske  poslove R Slovenije  organizira nacionalnu konferenciju o internacionalizaciji slovenskog gospodarstva, ovoga puta petu po redu,  u utorak 20. 6. 2023.,  u Mariboru. 

   fotograf:
 • Nekretnine u biznisu #2023

  Aktualno u klubu

  26.05.2023

   U Termama Tuhelj, se 25. 5. 2023.,  održao okrugli stol pod nazivom “Nekretnine u biznisu #2023 na kojem su govorili priznati stručnjaci s područja nekretnina iz Slovenije i Hrvatske. 

  Ovaj susret na uvijek aktualnu temu SLO CRO” Poslovni klub organizirao je u sudjelovanju sa  Skupa za Zagorje Poslovnom klubom i Hrvatskom gospodarskom komorom – Županijskom komorom Krapina, pod pokroviteljstvom župana Krapinsko – zagorske županije i Javne agencije “SPIRIT” Slovenija.

  Na okruglom stolu prisustvovao je i  ekonomski savjetnik na Veleposlanstvu  R Slovenije u Zagrebu g. Dušan Pšeničnik. 

   fotograf:

Cookie policy

SLO CRO Poslovni klub koristi kolačiće (eng. Cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice, slažete se sa korištenjem kolačića.

Prihvaćam sve