Novosti

 • Interreg - Slovenija Hrvatska - dva Otvorena poziva za dostavu projektnih prijava za standardne projekte

  U petak, 24. ožujka 2023. godine, su u okviru prekograničnog Interreg programa Slovenija – Hrvatska za radoblje 2021. – 2027. u Službenom listu Republike Slovenije i na mrežnoj stranici programa objavljeni Otvoreni poziv za dostavu projektnih prijava za standardne projekte u okviru prioriteta 1 i 3 (specifični cilj 6.2) i Otvoreni poziv za dostavu projektnih prijava za standardne projekte za prioriteta 2.

   fotograf:
 • Speed networking z AmCham Hrvaška

  Aktualno u klubu

  22.03.2023

   SLO CRO Poslovni klub   je v sodelovanju z AmCham Hrvaška  organiziral  format dogodka  hitrega mreženja, kot priložnost za srečanje članov obeh organizacij,  spoznavanje in povezovanje ter ustvarjanje mreže, ki   spodbuja poslovna partnerstva. Vsaka organizacija je povabila svoje člane, število prijav pa je bilo omejeno in hitro zapolnjeno.

    

   fotograf:
 • Investicijska konferencija u Kranjskoj gori: najbolje održive ideje i prakse

  SLO CRO Vijesti

  17.03.2023

  Investicijska konferencija koja se održava 31. ožujka 2023.  u Kranjskoj Gori,  okupit će poduzetnike iz Poljske, Italije, Austrije, Hrvatske i Slovenije. Glavna tema konferencije bit će predstavljanje najboljih održivih inovacija, ideja i praksi te panel rasprava: Jeste li spremni za budućnost? Mijenjaju li trenutni politički i ekonomski uvjeti vaše planove? Nakon panel rasprava predviđena je otvorena debata, networking i neformalni B2B sastanci.

   fotograf:
 • Digitalni nomadi u Hrvatskoj

  Novosti članova

  17.03.2023

  Digitalni nomadi su ljudi koji svoj posao rade preko kompjutera a sve što im treba je internetska veza. Privremeni ured imaju na plaži, u kafiću, u parku, gdje god je internet brz i dostupan. Putuju svijetom, mijenjaju zemlju prebivališta, samozaposleni su ili pak  ne trebaju upoznati poslodavca. To su uglavnom IT stručnjaci, pisci, novinari, dizajneri i razni kreativci. Međutim, sve se više pojavljuju poslovi i poslovi koji se mogu obavljati na daljinu zahvaljujući tehnološkom napretku.  Prema nekim predviđanjima, do 2035. godine u svijetu će postojati milijarda digitalnih nomada!

   fotograf:

Cookie policy

SLO CRO Poslovni klub koristi kolačiće (eng. Cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice, slažete se sa korištenjem kolačića.

Prihvaćam sve