Aktualno u klubu

 • KONFERENCIJA: Izazovi implementacije umjetne inteligencije u poduzeća

  Kroz keynote predavanja i panel raspravu doznat ćete iskustva stručnjaka, koji su  već implementirali AI u poslovoanje,  te dobiti uvid u u korištenju ove tehnologije.

   Ova konferencija pružit će vam dragocjene informacije i uvide kako biste osigurali uspješnu integraciju umjetne inteligencije u vaše poslovanje.

   fotograf:
 • Održao se Hrvatsko - slovenski poslovni forum o kružnom gospodarstvu

  Aktualno u klubu

  20.03.2024

  Na gospodarskom forumu o kružnom gospodarstvu, održan 19. 3. 2024., u Hrvatskoj gospodarski komori,   sudjelovalo  je 50 slovenskih i hrvatskih tvrtki. Prvi gospodarski susret ovakve vrste organizirale su Hrvatska gospodarska komora (HGK), Štajerska gospodarska komora (ŠGZ), SLO CRO  Poslovni klub i Veleposlanstvo Republike Slovenije u Zagrebu.

   fotograf:
 • Hrvatsko slovenski poslovni forum o kružnom gospodarstvu

  Aktualno u klubu

  22.02.2024

  U suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom (HGK), Štajerskom gospodarskom komorom i Veleposlanstvom RS u Zagrebu, pozivamo vas na poslovni forum o krožnom gospodarstvu koji će se održati 19. ožujka u HGK, Rooseveltov trg 2, Zagreb.

   Na ovom događaju ugostit ćemo međunarodno priznatu stručnjakinju za kružno gospodarstvo, Ladeju Godinu Košir, koja će predstaviti modele kružnog gospodarstva i mogućnosti njihove primjene.

  Također, tvrtke će razmijeniti iskustva, a one koje žele sudjelovati imat će priliku za organizirane B2B razgovore s poduzećima iz Slovenije.

   fotograf:
 • Uvod u umjetnu inteligenciju

  Aktualno u klubu

  15.02.2024

  U SLO CRO Poslovnom klubu, dana 13. veljače 2024., održana je skupština članova,  tijekom  koje su predstavljeni i novi članovi Kluba,  upisani  protekle godine kad se u SLO CRO Poslovni klub učlanilo  ukupno 16 novih članova:

  Esotech, Doba, ODI.Law, Aise, Siemens Energy Global, Tim Valores, MC Sistemi, Crowe SLO, Solaris – Amadria Park, 1 Klik, Knauf Insulation, Odvjetnik Danijel Pribanić, Asset +, Modulee, Creaplus i Goldmangraff.

  Nakon formalnog dijela skupštine, prisutni su pozorno slušali najavu teme za nadolazeću konferenciju   - Uvod u umjetnu inteligenciju, a o toj temi nas je informirao Mitja Trampuž, direktor poduzeća CREAPLUS i predsjednik inicijative AI4SI, GZS.

   fotograf:

Cookie policy

SLO CRO Poslovni klub koristi kolačiće (eng. Cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice, slažete se sa korištenjem kolačića.

Prihvaćam sve