Aktualno u klubu

 • U Zaboku promocija knjige predsjednika SLO CRO Poslovnog kluba

  U zabočkoj Vodospremi jučer, 29. 9. 2022., predstavljena je knjiga predsjednika SLO CRO Poslovnog kluba  dr. Saša Muminović  pod nazivom ‘Tajna žute kocke’. Urednica knjige je Zorka Jekić iz izdavačke kuće   Biakova. Naslovnicu knjige opremio je poznati slovenski umjetnik Leon Zakrajšek.

   fotograf:
 • Tiko Pro besplatan webinar - gdje se skrivaju bespovratna sredstva za poduzetnike?

  Aktualno u klubu

  29.09.2022

  Sigurno se pitate koje su vam mogućnosti prijave na natječaje te što možete očekivati u budućnosti na tom području. 

  Više o tome  saznat ćete od člana SLO CRO Poslovnog kluba  TIKO PRO

   fotograf:
 • 3D print sadašnjost i budućnost industrije

  Aktualno u klubu

  26.09.2022

  SLO CRO Poslovni klub za slovensku tvrtku tvrtka CGS plus iz Ljubljane zainteresiranoj je javnosti 26. rujna 2022. u hotelu International u Zagrebu predstavio tehnologiju industrijskog 3D ispisa. Tvrtka CGS plus jedini je zastupnik za HP industrijske 3D HP Jet Fusion  pisače u Sloveniji i Hrvatskoj  i vodeći slovenski ponuđač rješenja na području računalno potpomognutog planiranja za arhitekturu, graditeljstvo, strojarstvo i geodeziju. CGS plus pomaže pri integraciji novih tehnologija, optimizaciji radnih procesa, obuci osoblja i brizi za besprijekoran rad Vaše tehničke opreme.

   fotograf:
 • Konferencija TURIZAM 365 - kreativan turizam je i otporan

  Aktualno u klubu

  21.09.2022

  Terme Tuhelj  i ove godine bile su domaćin 6. Međunarodne konferencije Tourism 365, jednog od najznačajnijih okupljanja turističkih profesionalaca u Hrvatskoj i šire. Konferencija čija je ovogodišnja tema inovativnost i otpornost,   okupila je turističke lidere iz Hrvatske i EU, ali i Kanade, SAD-a, među kojima su i predstavnici globalnih, luksuznih turističkih kompanija.

   fotograf:

Cookie policy

SLO CRO Poslovni klub koristi kolačiće (eng. Cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice, slažete se sa korištenjem kolačića.

Prihvaćam sve