Aktualno u klubu

 • 5. Konferencija o internacionalizaciji slovenskog gospodarstva: Greenovated in Slovenija

  S obzirom na izniman značaj integracije slovenskog gospodarstva u međunarodne tokove, Ministarstvo za gospodarstvo  turizam i sport R Slovenije i Ministarstvo za vanjske i europske  poslove R Slovenije  organizira nacionalnu konferenciju o internacionalizaciji slovenskog gospodarstva, ovoga puta petu po redu,  u utorak 20. 6. 2023.,  u Mariboru. 

   fotograf:
 • Nekretnine u biznisu #2023

  Aktualno u klubu

  26.05.2023

   U Termama Tuhelj, se 25. 5. 2023.,  održao okrugli stol pod nazivom “Nekretnine u biznisu #2023 na kojem su govorili priznati stručnjaci s područja nekretnina iz Slovenije i Hrvatske. 

  Ovaj susret na uvijek aktualnu temu SLO CRO” Poslovni klub organizirao je u sudjelovanju sa  Skupa za Zagorje Poslovnom klubom i Hrvatskom gospodarskom komorom – Županijskom komorom Krapina, pod pokroviteljstvom župana Krapinsko – zagorske županije i Javne agencije “SPIRIT” Slovenija.

  Na okruglom stolu prisustvovao je i  ekonomski savjetnik na Veleposlanstvu  R Slovenije u Zagrebu g. Dušan Pšeničnik. 

   fotograf:
 • Investicijska konferencija - INVEST IN ZAGORJE

  Aktualno u klubu

  18.05.2023

  U srijedu, 17. 5. 2023  se u Poslovnom  tehnološkom  inkubatoru Krapinsko - zagorske županije  održala konferencija Invest in Zagorje.

  SLO CRO Poslovni kluba   i Veleposlanstvo R Slovenije u Zagrebu  sudjelovali     su kao partneri u organizaciji.

   fotograf:
 • Poslovni doručak s Nordijskom gospodarskom komorom i Valonskim trgovinskim uredom

  Aktualno u klubu

  17.05.2023

  SLO CRO Poslovni klub u utorak, 16.05.2023 u Hotelu DoubleTree by Hilton pridružio se poslovnom doručku s Nordijskom gospodarskom komorom, i Valonskim trgovinskim uredom. 

   fotograf:

Cookie policy

SLO CRO Poslovni klub koristi kolačiće (eng. Cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice, slažete se sa korištenjem kolačića.

Prihvaćam sve