5. Konferencija o internacionalizaciji slovenskog gospodarstva: Greenovated in Slovenija

6.06.2023

S obzirom na izniman značaj integracije slovenskog gospodarstva u međunarodne tokove, Ministarstvo za gospodarstvo  turizam i sport R Slovenije i Ministarstvo za vanjske i europske  poslove R Slovenije  organizira nacionalnu konferenciju o internacionalizaciji slovenskog gospodarstva, ovoga puta petu po redu,  u utorak 20. 6. 2023.,  u Mariboru. 

U središte  se stavlja  "Greenovated in Slovenia" jer  je cilj naglasiti važnost zelenih i inovativnih prodornih rješenja koje su kreirale slovenske tvrtke za što bolje pozicioniranje na stranim tržištima.

Sudionicima će se obratiti domaćini Tanja Fajon, potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova te Matjaž Han, ministar gospodarstva, turizma i sporta.

Pridružite nam se 20. lipnja 2023. u Mariboru,  gdje će izvrsni govornici razgovarati o međunarodnim poslovnim trendovima, vidljivosti, izazovima i prilikama za izvozno orijentirano slovensko gospodarstvo.

Predavači iz javnog i privatnog sektora predstavit će kako se tvrtke mogu istaknutije uključiti u međunarodne programe i projekte međunarodne razvojne suradnje te gdje u svijetu postoje prilike za zelena, inovativna i visokotehnološka rješenja.

Sudionici će imati priliku za individualne susrete s gospodarskim savjetnicima i poslovnim klubovima na stranim tržištima.

Sudjelovanje je besplatno.  DETALJNJIJI  PROGRAM i mogućnost  PRIJAVE  do 16. lipnja 2023. godine   - OVDJE  

U slučaju nemogućnosti dolaska – MORATE SE ODJAVITI  do 17. lipnja 2023. na B2match online platformi.

Nakon tog razdoblja, u slučaju nesudjelovanja bez pravodobnog otkazivanja, naplatit će vam se 80,00 € po sudioniku za organizacijske troškove.

Cookie policy

SLO CRO Poslovni klub koristi kolačiće (eng. Cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice, slažete se sa korištenjem kolačića.

Prihvaćam sve