Poslovni doručak s Nordijskom gospodarskom komorom i Valonskim trgovinskim uredom

17.05.2023

SLO CRO Poslovni klub u utorak, 16.05.2023 u Hotelu DoubleTree by Hilton pridružio se poslovnom doručku s Nordijskom gospodarskom komorom, i Valonskim trgovinskim uredom. 

Uvodno u predavanje tvrtke Selectio slušatelje su pozdravile dopredsjednica SLO CRO Poslovnog kluba Ivana Kolar i direktorica Nordijske gospodarske komore Gordana Fuštar. Uvodni pozdrav gostima su uputile i voditeljica ureda SLO CRO Poslovnog kluba Vesna Vukšinič Zmaić te Željka Preskar predstavnica Valonskog trgovinskog ureda. 

Prezentaciju o tome, kako se nositi sa stresom i kakve oblike samopomoći možemo primjeniti predstavila je Ana Petelinšek iz tvrtke Selectio.

Na primjerima i slučajevima iz svakodnevnog života pokazala je slušateljima kako možemo upravljati stresom kako bismo izgradili buduću otpornost i stvorili pozitivne promjene u osobnom i profesionalnom životu.  Zanimljivoj prezentaciji slijedila su pitanja i odgovori  no  događaj je bio  također izvrsna prilika za uspostavljanje novih vrijednih poslovnih kontakata između predstavnika sve tri poslovne organizacije.

Cookie policy

SLO CRO Poslovni klub koristi kolačiće (eng. Cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice, slažete se sa korištenjem kolačića.

Prihvaćam sve