Konferencija Žene i budućnost

11.03.2024

U četvrtka,  7. 3. 2024.,  održana je inspirativna konferencija "Žene i budućnost", posvećena osnaživanju žena.
SLO CRO Poslovni klub sudjelovao je kao partner konferencije dok je inicijatorica konferencije bila direktorica tvrtke Valores  Irena Linasi. Linasi je u svom uvodnom govoru naglasila, kako  je bitan faktor  osnaživanju žena u društvu  financijska  pismenost, zbog koje je i sama postigla visoke ciljeve u vlastitom životu. 

Na konferenciji, izvrsno moderiranoj od strane futurologinje Sanela Dropulić raspravljalo se o koracima k jednakosti žena u društvu i na poslu, te dobrim primjerima razumijevanja, dijaloga i poticanja na suradnju za zajednički napredak društva.
Poduzetnici poput Mirele Relković, Ivana Stojanovića, Helene Fjorović i Sanje Mateš iz OD Mateša&Kapitan dijelili su savjete o financijskoj pismenosti i ključnim strategijama za stabilnu budućnost.
Drugi panel s važnim gostima iz različitih područja poduzetništva poput direktorice Petrola  SiminaKostrevc, poduzetnice Antonije Tretinjak,  Petre  Martinko srpske influencerice Nastasje Nedimović te predsjednika SLO CRO Poslovnog kluba  Saše Muminovića fokusirao se na pitanje balansiranja karijere, obiteljskih obaveza i obiteljske  podrške ženama.

Konferencija je pružila inspiraciju, informacije i alate ženama kako bi se suočile sa suvremenim izazovima i ostvarile svoje ciljeve, stvarajući pozitivne promjene u vlastitim životima i zajednici.
Hvala gostima na korisnim savjetima i organizatorici na ovom divnom eventu

Cookie policy

SLO CRO Poslovni klub koristi kolačiće (eng. Cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice, slažete se sa korištenjem kolačića.

Prihvaćam sve