Novosti članova

 • Uskoro bespovratne potpore za digitalizaciju poslovanja

  Tvrtke koje su do sada provele digitalnu transformaciju ostvarile su značajan rast vrijednosti i multiplicirale svoju efikasnost. Znate li da ćete uskoro i Vi moći povećati svoju digitalnu zrelost poduzeća konkuriranjem na nove natječaje koji nas uskoro očekuju u sklopu bespovratnih potpora za digitalizaciju poslovanja.

   fotograf:
 • Znate li da možete iskoristiti porezne potpore za Vašu investiciju?

  Novosti članova

  14.09.2021

  Svim ulagačima koji ulažu u proizvodno-prerađivačke, razvojno-inovacijske, aktivnosti poslovne podrške i aktivnosti usluga visoke dodane vrijednosti, Republika Hrvatska nudi potpore od kojih su za većinu poduzetnika najprivlačnije porezne olakšice. U praksi ovo znači plaćanje niže stope ili oslobođenje od plaćanja poreza na dobit koju možete koristiti u razdoblju do 5 ili 10 godina ovisno o veličini tvrtke, visini bruto II plaće novih djelatnika i ostvarenoj osnovici za obračun poreza na dobit.

   fotograf:
 • Polugodišnji pregled tržišta nekretnina u Sloveniji

  Novosti članova

  10.09.2021

  Colliers Hrvatska, Slovenija & BiH proveo je istraživanje slovenskog tržišta nekretnina i objavio polugodišnji pregled tržišta u kojem je analizirao dinamiku transakcija, koji su sektori nekretnina pokazali najveću otpornost na globalnu pandemiju te koji su najveći igrači u pojedinim sektorima – uredskom, retail, industrijskom i logističkom, HTL, stambenom kao i na investicijskom tržištu – u prvoj polovici 2021. godine. 

   fotograf:
 • Izbor odličnih vin, na enem mestu - Orbico Adriatic wines

  Novosti članova

  9.09.2021

  Poslovna darila izkažejo pozornost in zahvalo našim poslovim partnerjem.  S tem izkažemo svoj odnos in svoj okus ter izvirnost, zato morajo biti poslovna darila skrbno izbrana.

   fotograf:

Cookie policy

SLO CRO Poslovni klub koristi kolačiće (eng. Cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice, slažete se sa korištenjem kolačića.

Prihvaćam sve