Novosti članova

 • Besplatan online Tiko Pro Poduzetnički doručak 2023! - Gdje se skrivaju bespovratna sredstva?

   

  S obzirom da su mnogi poduzetnici izrazili želju da sudjeluju na Tiko Pro „Poduzetničkom doručku - Gdje se skrivaju bespovratna sredstva?“, ali zbog udaljenosti ili drugih razloga nisu u mogućnosti, promijenjen je koncept događaja kako bi svima bio dostupan.

  Od sada se možete prijaviti na besplatan Poduzetnički doručak koji će se održati 16.2.2023.u 10:00 sati online putem gdje će vam se predstaviti najnovije informacije iz svijeta bespovratnih sredstava.

  Na događaju će se pridružiti gđa. Spomenka Đurić, državna tajnica u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije koja će iz prve ruke predstaviti novi Višegodišnji financijski okvir (VFO) te prilike za poduzetnike.

  Dotaknuti ćemo se najaktualnijih pojmova digitalne i zelene tranzicije o čemu će vam više reći gosti predavači iz Siemensa d.d. i HEP-ESCO d.o.o.

  Uspješnu priču o pridobivanju bespovratnih sredstava za istraživanje i razvoj će prezentirati Naklada Slap d.o.o.

  Tiko Pro konzultanti predstaviti će vam aktualne natječaje, važne odrednice prilikom prijave na natječaj te elemente procesa provedbe i javne nabave.

  • MJESTO I VRIJEME: 16.2.2023. s početkom u 10h / Online
  • CIJENA: BESPLATNO
   fotograf:
 • Kamatna stopa na zajmove između povezanih osoba za 2023. godinu i zatezne kamate

  Novosti članova

  20.01.2023

  U NN br. 151/22., Ministarstvo financija objavilo je godišnju „tržišnu“ kamatnu stopu između povezanih osoba za 2023. godinu koja iznosi 2,4%. 

   fotograf:
 • Bespovratna sredstva za poduzetnike – što nas čeka u 2023.g.?

  Novosti članova

  20.01.2023

  Objavljen je indikativan plan natječaja za poduzetnike u sklopu Programa Konkurentnost i kohezija 2021. – 2027. te u okviru Integriranog teritorijalnog programa 2021. – 2027.

  Poduzetnici će, između ostalog, moći potraživati sredstva za inovacije, certifikaciju, internacionalizaciju i digitalizaciju.

  Ako vas zanima popis poziva, indikativni datum objave i stopa sufinanciranja u 2023.g. kliknite ovdje!

   fotograf:
 • Vabilo k vpisu na dopolnilni pouk slovenskega jezika v Zagrebu

  Novosti članova

  7.12.2022

  Vabljeni na pouk slovenščine in slovenske kulture!

  Sproščena tedenska aktivnost za otroke in mlade, ki bi si radi odpirali nove možnosti, predvsem pa spoznavali govorico svojih sorodnikov in znancev.

  V pisarni slovenske narodne manjšine na Remetinečkovi cesti 77B. Predviden začetek je januarja novega leta v terminu po dogovoru.

  Več informacij v letaku ali na prijavnem obrazcu: https://forms.gle/9exzb1ADiB7ghPkE7


   fotograf:

Cookie policy

SLO CRO Poslovni klub koristi kolačiće (eng. Cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice, slažete se sa korištenjem kolačića.

Prihvaćam sve