Novosti članova

 • Nove snižene stope PDV-a od 1. travnja 2022. godine

  Od 1. travnja 2022. godine na snagu stupaju Izmjene i dopune Zakona o porezu na dodanu vrijednost prema kojima će se za određena dobra sniziti stope PDV-a na 5% i 13%.

  Dobra za koje će se primjenjivati nove stope nalaze se u nastavku:

   fotograf:
 • Culmena najavlja radionice i Lean Akademiju

  Novosti članova

  25.02.2022

  RADIONICA: PROJEKTIRANJE PAMETNE TVORNICE U SKLOPU PROJEKTA "100 PAMETNIH TVORNICA"

   Hotel Westin, Zagreb,  16. ožujka 2022., 09:00 – 14:00 h

   fotograf:
 • Lean Akademija

  Novosti članova

  11.02.2022

  Napredak Industrije, sve veći broj Pametnih tvornica i pojava novih alata i tehnologija predstavljaju izazove za Upravu, managere, voditelje i zaposlenike u tvornicama. Novi alati i tehnologije zahtijevaju nova znanja, a ona se moraju kontinuirano nadograđivati.

  Zbog svega navedenoga, velika je potražnja za Lean menadžerima čiji je zadatak optimizirati poslovanje/proizvodnju, koristiti Lean alate i nadgledati njihovo provođenje, sudjelovati u planiranju projekata, raditi analize i procjene postojećeg i budućeg stanja poduzeća te voditi i usmjeravati timove u procesu kontinuiranog poboljšavanja.

   fotograf:
 • Gdje živiš a gdje plaćaš porez?

  Novosti članova

  3.02.2022

  Član SLO CRO Poslovnog kluba Crowe Croatia pripremio je odgovor  ovo vrijeme dosta  aktualnom pitanju. Prema nekim podacima iz Hrvatske je otišlo oko 200.000 pojedinaca ali oni i dalje moraju plaćati porez u Hrvatskoj.

  Privremeni ili dugotrajni život Hrvata u inozemstvu nije novost. Razlozi za život u inozemstvu bili su ratovi, glad, političko, odnosno gospodarsko stanje. S druge strane, zahvaljujući iseljenim Hrvatima na privremenom radu u Francuskoj, u službi Luja XIV, popularizirala se kravata.

   fotograf:

Cookie policy

SLO CRO Poslovni klub koristi kolačiće (eng. Cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice, slažete se sa korištenjem kolačića.

Prihvaćam sve