Novosti članova

 • Povećanje iznosa neoporezivih primitaka zaposlenika od 1. listopada 2022. godine

  Dana 28. rujna 2022. godine u Narodnim Novinama objavljen je Pravilnik o izmjenama i dopuni Pravilnika o porezu na dohodak. 
  Novim pravilnikom povećani su iznosi određenih neoporezivih primitaka, a koji stupaju na snagu 1. listopada 2022. godine te su utvrđena nova pravila vezano uz podmirivanje troškova prehrane zaposlenika, a koja stupaju na snagu 1. siječnja 2023. godine.

   fotograf:
 • Do 500.000,00 kn za pretkomercijalne aktivnosti inovativnih produkata

  Novosti članova

  23.09.2022

  Putem natječaja „Dokazivanje inovativnog koncepta“ dodjeljivat će se bespovratna sredstava MSP-ovima te znanstvenim organizacijama, za sufinanciranje pretkomercijalnih aktivnosti u početnoj fazi razvoja novih proizvoda, usluga i tehnoloških procesa, kako bi se utvrdio potencijal za komercijalizaciju, usmjerio daljnji razvoj i smanjio rizik investicije.

   fotograf:
 • Najava- Interreg program Slovenija – Hrvatska 2021-2027

  Novosti članova

  15.09.2022

  Interreg program je glavni dokument kojim se potiče prekogranična suradnja Slovenije i Hrvatske. Novim programom za razdoblje 2021 – 2027 se nastavlja uspješna suradnja susjednih zemalja.

  Objava poziva na dostavu projektnih prijedloga očekuje se u zadnjem kvartalu 2022. godine. Detaljne informacije te sva dokumentacija potrebna za prijavu projekta, uključujući programski priručnik i obrazac za prijavu, bit će dostupni u trenutku objave poziva.

   fotograf:
 • Slovenski trg pisarniških prostorov

  Novosti članova

  12.07.2022

  Član SLO CRO Poslovnega kluba Colliers, globalni ponudnik storitev upravljanja nepremičnin in naložb je nedavno izdal letno poročilo in napovedi prostorskih možnosti, ponudb in povpraševanja pisarniških prostorov v regijah, med njimi tudi v Sloveniji, v kateri so nedavno tudi sami odprli predstavništvo. 

  Povzetek si lahko preberete v nadaljevanju. 

   fotograf:

Cookie policy

SLO CRO Poslovni klub koristi kolačiće (eng. Cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice, slažete se sa korištenjem kolačića.

Prihvaćam sve