Održana radionica Vjerujemo u održivo poslovanje

29.02.2024

Hrvatska gospodarska komora i Erste banka uspješno su organizirale radionicu "Vjerujemo u održivo poslovanje", koja se održala u srijedu, 28. veljače, u prostorijama Hrvatske gospodarske komore  i na kojoj je nastupio i predsjednik SLO CRO Poslovnog kluba dr. Saša Muminović. 

Na radionici smo imali priliku čuti o održivom poslovanju, utjecaju ESG faktora na gospodarstvo, regulativama te njihovom utjecaju na dobavljače. Anita Knezović održala je  predavanje o održivom poslovanju i ključnim regulativama.

Nakon stručnog predavanja, uslijedila je dinamična panel rasprava o utjecaju održivog poslovanja na poslovanje i lanac vrijednosti.

Na panelu su svoja iskustva i primjere iz prakse podijelili oredstavnici poduzeća,  koja već uspješno provode održivo poslovanje. Sudionici panela bili su Tea Pestotnik Prebeg iz Valamar Riviera d.d., Marina Stanojević Večerina iz JGL d.d., Saša Muminović iz AquafilCRO d.o.o., Nevenka Tuković iz Meteor Grupe - Labud d.o.o. te predstavnik Erste banke.

Ova uspješna radionica pružila je vrijedan uvid i poticaj za daljnji razvoj održivog poslovanja u poslovnim zajednicama.

Cookie policy

SLO CRO Poslovni klub koristi kolačiće (eng. Cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice, slažete se sa korištenjem kolačića.

Prihvaćam sve