Novosti iz Veleposlanstva

 • Diplomacija u doba korone

   Objavljujemo pismo mr. sc.  Borisa Grigića, Veleposlanika R Hrvatske u Ljubljani, objavljeno u SLO CRO Business Mirroru rujna prošle godine. Piše o situaciju koja je zatekla svijet, pa  tako i diplomatsko konzularna predstavništva, koja su se  preko noći snašla pred zahtjevnim zadatkom.  Iskazalo se, da  su DPK  Slovenije i Hrvatske  odlično    rješavale različite   situacije zatečenosti svojih državljana  u različitim situacijama širem svijeta.  Veleposlanstvo R Hrvatske u Ljubljani za vrijeme  prvog  predsjedavanja  Hrvatske Vijećem EU održalo je  nekoliko kulturno promotivnih događaja. 

   fotograf:
 • Veleposlaništvo R Slovenije v Zagrebu - info

  Novosti iz Veleposlanstva

  28.04.2021

  Državljanom in gospodarstvenikom je  za različne informacije na voljo tudi veleposlaništvo Republike Slovenije v Zagrebu, kjer so dostopni za vsa vaša morebitna vprašanja. 

   fotograf:
 • Veleposlanstvo R Hrvatske u Ljubljani - info

  Novosti iz Veleposlanstva

  23.04.2021

  Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Ljubljani je i u uvjetima epidemije na usluzi građanima i gospodarstvenicima. Svoje djelovanje prilagodili smo mjerama i ograničenjima uvedenim zbog epidemije COVID-19 uz nastojanje da stranke dobiju što bolju uslugu.

   fotograf:

Cookie policy

SLO CRO Poslovni klub koristi kolačiće (eng. Cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice, slažete se sa korištenjem kolačića.

Prihvaćam sve